page loader

over FAME

25 jaar ervaring

In vijfentwintig jaar tijd heeft FAME zich, dankzij zijn kwalitatief hoogstaande vormingen een stevige reputatie weten op te bouwen bij gerenommeerde, Europese financiële instellingen. Onze manier van werken: een persoonlijke benadering op basis van de behoeften van onze cliënten. Daarom bouwen wij onze vormingssessies op aan de hand van gesprekken met de betrokken actoren .

Onze kracht gaat uit van een multidisciplinaire aanpak. Wij combineren een diepgaande kennis van de verschillende, financiële beroepen met een aangepaste pedagogie en de toepassing van de meest recente informatietechnologieën. Daarom staan wij borg voor:

Een geactualiseerde, concrete en een aan de doelgroep aangepaste inhoud van onze cursussen.

Een pro-actieve opleidingsmethode die de verwerving van kennis en deskundigheid garandeert.

Een toetsing van de theorie aan de praktijk door het gebruik van specifieke instrumenten zoals “real-time business games”.

e-Learning

Vanaf 1999 legt FAME zich ook toe op het domein van de e-learning en heeft sindsdien haar kennis terzake steeds uitgebreid.

Vandaag genieten onze cliënten van die nieuwe tools via Intranet, opleidingssites of via ons Internet-opleidingsplatform : het FAME Learning Center. Wij bieden ook blended-learning pakketten die door onze cliënten bijzonder gewaardeerd worden.

about us
Zij vertrouwen ons
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo